Verhuishulp SmilingFirst

Gaat u binnenkort verhuizen? En heeft u geen tijd of de middelen om de verhuizing zelf te regelen? SmilingFirst kan u als verhuishulp helpen. Ons dienstenpakket wordt volledig afgestemd op uw behoeften en budget. Hierbij kunt u denken aan de complete inrichting van uw woning, het wachten op de aannemer of het regelen van verhuisdozen. Maar ook een financieel overzicht uitwerken behoort tot de mogelijkheden. Onze verhuishulp ontzorgt u volledig.

Senioren

U verruilt uit praktische overwegingen uw grote woning voor een kleinere, of moet om medische redenen uw vertrouwde plek verlaten. Misschien verhuist u naar een verzorgingshuis. Daar komt veel bij kijken. Familie of vrienden inschakelen is niet altijd of voor iedereen een optie. SmilingFirst biedt als verhuishulp uitkomst en is een betrouwbare partner met persoonlijke aandacht en begrip voor u en uw situatie. Van afspraken maken met instellingen tot bijvoorbeeld het inschakelen van een kringloopbedrijf; wij zorgen dat het geregeld wordt.

Lees meer over de SmilingFirst verhuishulp voor senioren

Tweeverdieners

Uw droomhuis gevonden? Dan wilt u natuurlijk niet wakker liggen van de verhuizing. De SmilingFirst verhuishulp regelt ’t efficiënt en binnen uw budget. Alle zaken en aspecten waar u zich liever niet mee bezig wilt houden of simpelweg geen tijd voor hebt, kunt u met een gerust hart uit handen geven. Of het nu wachten op de elektricien is, of het uitwerken van een financieel overzicht. Zelfs een complete styling en inrichten van de nieuwe woning behoort tot de mogelijkheden!

Meer informatie over de SmilingFirst verhuishulp vindt u in de leaflet

Zakelijke markt

Lijkt de verhuizing van uw bedrijf of van een afdeling binnen uw bedrijf een logistieke nachtmerrie te worden? Komt u tijd, vakkennis en/of menskracht te kort om een dergelijk project op een degelijke manier te plannen en uit te voeren? SmilingFirst neemt u graag de organisatie uit handen. Als verhuishulp regelen wij de verhuizing vakkundig en met zo min mogelijk overlast voor uw medewerkers, terwijl u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijfsvoering.

Meer informatie leest u op de leaflet voor bedrijven

“Geen probleem waar Ingrid geen oplossing voor vond en geen verzoek dat ze niet kon invullen. Ingrid makes life easier!”

— Monique