Verbouwing woning

Bij de verbouwing van een woning komt vaak meer kijken dan u denkt. Om ervoor te zorgen dat een verbouwing soepel verloopt is zowel de organisatie en planning, als het bewaken van de richtlijnen en het budget belangrijk. Wilt u dit liever niet zelf regelen? SmilingFirst neemt graag de touwtjes in handen. Met een netwerk van betrouwbare professionals kunnen wij het hele verbouwingsproces voor u verzorgen.

Senioren

Uw woning moet misschien een kleine verbouwing ondergaan vanwege lichamelijke beperkingen. Denk aan het plaatsen van een invalidetoilet, het installeren van een traplift of een aanbouw voor het creëren van een slaapkamer op de begane grond. Wellicht moeten er aanvragen ingediend worden of instanties ingeschakeld worden. Kunt u daarbij wel wat professionele en tegelijkertijd empathische hulp gebruiken? SmilingFirst biedt uitkomst. Wij hebben snel helder welk traject er gevolgd moet worden voor de verbouwing van uw woning en laten dat volgens afspraak uitvoeren. Zo kan u zonder stress straks weer comfortabel wonen.

Tweeverdieners

Het begeleiden van een verbouwing van uw huidige of nieuw verworven woning kan een logistieke uitdaging en bovendien een tijdrovende klus zijn. Daar heeft u misschien geen tijd voor of zin in. SmilingFirst wél! Samen kijken we welke werkzaamheden u aan ons kunt en wilt overlaten; wij zorgen dat het hele proces naar wens verloopt en efficiënt geregeld wordt, eventueel met inschakeling van betrouwbare professionals uit ons eigen netwerk. Wij kunnen u ook helpen bij het stylen en inrichten van uw woning.

Zakelijke markt

Uw bedrijf is uit zijn jasje gegroeid. Gefeliciteerd! Als u gekozen hebt voor een verbouwing om de benodigde extra werkruimte te creëren, kan SmilingFirst u daarbij van dienst zijn. Als mede-ondernemer snappen wij dat uw bedrijf tijdens de verbouwing zo optimaal mogelijk moet blijven functioneren. Wij organiseren en begeleiden de verbouwingswerkzaamheden dan ook vakkundig en efficiënt, met voor u zo weinig mogelijk verlies van mensuren.

“Ingrid is een professional met een sterk ontwikkelde persoonlijkheid. Ze is echt; geef haar de uitdaging en ze maakt het waar. Een kritische, zelfstandige en ‘out of the box aanpak?’ Ingrid vragen!”

— Ton